Благодарствено писмо

До Директора

на СОУ „Св. Св.  Кирил и Методий“

гр. Сливница

 

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

Уважаема г-жо Божкова,

Ние, родителите на учениците от 1б клас, бихме искали да изкажем пред Вас нашите благодарности към госпожа Симона Григорова, класен ръководител на 1б клас през учебната 2012-2013 г., за нейната всеотдайност и за високия професионализъм. Благодарение на вниманието и грижите, които г-жа Григорова, полагаше ежедневно за нашите деца, те успяха бързо и успешно да се адаптират към училищната среда и да започнат да изпълняват своите задължения като ученици.

Ние, родителите, бяхме приятно изненадани от разкритите, благодарение на г-жа Григорова, артистични и танцови умения на нашите деца. По случай „Коледа“ и „Празника на буквите“учениците ни поднесоха мили тържества.

Напътствани от г-жа Григорова, придобиха много нови навици и умения, които ще им бъдат необходими по-нататък.

Благодарим г-жа Григорова за търпението, за постигнатите резултати в овладяването на учебния материал, за креативността, за ежедневното и себераздаване.

Връзката“ учител-родител“ през учебната година бе постоянна и много ползотворна и за двете страни. Надяваме се, че така ще бъде и през следващата учебна година.

Бихме искали да благодарим и на Вас, г-жо Божкова, за чудесните условия, които Вие и целия колектив предоставихте на нашите деца през изминалата учебна година.

 

От родителите на учениците от 1б клас!!!

Категории: Новини

  1. Все още няма коментар
  1. 0 trackbacks

Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!