БЛАГОДАРИМ ТИ ТЕДИ !

Всеки има спомени от детството, когато някой му е разказвал или чел приказки. Формирането на личността на човека е свързана с речта, писмеността и оттам с книгите. Затова е важно да запознаем децата със смисъла и същността на книгата – какво безценно богатство е тя, до какви необятни места може да ни заведе, какви невероятни истории може да ни разкаже.

Мил  жест на благотворителност. Едно всеотдайно и борбено момиче спечели още веднъж сърцата, този път на децата от ДЦДМУ“Слънчеви деца“ гр. Сливница.

Теодора Николова – зрелостничка от СУ“Св.Св.Кирил и Методий“ и бъдеща студентка в Американския университет дари подаръци-книги от своя бал на дневния център, книги сред които книжки за малки и големи, 3D луксозни издания, книги за рисуване и още много други.

 

 

 

 

 

Чрез книгите ще намираме вдъхновяващи модели на поведение, които да следваме. Децата ще се запленяват от смелите, добрите герои, които са на страната на справедливостта и спасяват хора в беда. Това е възможност да поговорим с тях за силните качества на характера.

БЛАГОДАРИМ ТИ ТЕДИ ! ПОЖЕЛАВАМЕ ТИ МНОГО УСПЕХИ И ЗАПАЗИ ДЕТЕТО В СЕБЕ СИ !

Категории: Новини

  1. Все още няма коментар
  1. 0 trackbacks

Моля, пишете на кирилица! Останалите коментари няма да бъдат публикувани!